При нас нещата опират до желание, любов към спорта, любов

...
При нас нещата опират до желание, любов към спорта, любов
Коментари Харесай

Иван Петков в Шоуто на Слави: Нещата опират до желание, любов и правилно управление

" При нас нещата опират до предпочитание, обич към спорта, обич към това, което правиш, вярно обмисляне - да си поставиш цел, каквато ние си поставихме преди седем-осем години, и ръководство на клуба от един човек, който знае какво желае и знае по какъв начин да го реализира. Той съобщи това нещо на нас, неговия екип ", сподели Иван Петков в " Шоуто на Слави " нощес по bTV .

Сред гостите на предаването бяха и четири индивида от треньорския щаб на представителния отбор на Марица (Пловдив) – Петър Караджов, Николай Касабов, Кристиан Михайлов и Благовест Тодоров. Освен, че им благодари за всеотдайната работа, старши-треньорът на " жълто-сините " изрази своята блогодарност към основните " виновнички " за триумфите на Марица на волейболния терен – състезателките на тима.

" От няколко години започнах да обръщам повече внимание на психическата подготовка на тима, по какъв начин да поддържам връзка с девойките, по какъв начин да им предам своите условия към тях ", описа Иван Петков. " Имаме психолог в клуба, само че му споделих, че самият аз към този момент съм се трансформирал в психолог с годините ".

" Целите ни за груповата фаза на Шампионската лига са да се подготвим за всеки мач и да го изиграем по най-хубавия метод. Бъдете сигурни, че няма да бъде просто присъединяване... ", приключи своето присъединяване в шоуто наставникът на българските шампионки.

Гледай цялото изявление с Иван Петков във видеозаписа:
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР