При мащабна спецоперация вчера полиция и барети заловиха заподозрени за

...
При мащабна спецоперация вчера полиция и барети заловиха заподозрени за
Коментари Харесай

Ексченгето Любомир Иванов е убит заради финасови интереси?

При огромна спецоперация през вчерашния ден полиция и барети заловиха обвинени за показния разстрел на Любомир Иванов. Бившият служител на реда беше прострелян смъртоносно на 25 март покрай столичен мол. Иванов е обвиняем по няколко каузи в София.

Имаме задоволително доказателства за едното от двете лица, арестувани във вчерашната интервенция при издирването на килъра на някогашния служител на реда Любомир Иванов. Това заяви Стойно Цветков, началник на отдел " Разследване " в Столична дирекция на вътрешните работи. От думите му стана ясно, че това е хипотетичният физически причинител на закононарушението.

" Към момента доказателства имаме за едното лице, за обвинения като помощник не можем да сме безапелационни, че има присъединяване в осъщественото действие. Работи се по няколко версии, само че главната измежду тях е ликвидиране поради неуредени финансови въпроси от незаконна активност ", добави Цветков.

Той удостовери, че се търси още едно лице като възможен съизвършител. От Столична дирекция на вътрешните работи обаче отхвърлят да кажат дали става въпрос за поръчителят на покушението.

" Дали жертвата е дължал пари, дали е откраднал пари, това занапред се обясняват. В незаконната активност, която е реализирана е имало поток на пари, които сега откриваме ", добави Петър Петров, шеф на Криминална полиция. Той съобщи, че няма информация в Министерство на вътрешните работи да е постъпвал сигнал, че Любомир Иванов се е занимавал с фабрика за незаконни цигари.

Извършени са огромен размер оперативно-издирвателни мероприятия. Във вчераашния ден е извършена профилирана полицейска интервенция. При интервенцията са арестувани две лица, осъществени са претърсвания и изземвания на значително адреси в София, претърсени са четири автомобила и са конфискувани материални доказателства, назначени са експертизи, оповестиха от Столична дирекция на вътрешните работи.

Очаквайте детайлности.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР