При мъжете уж всичко е просто – 10 минути триене

...
При мъжете уж всичко е просто – 10 минути триене
Коментари Харесай

Мъжът може да не стига до оргазъм заради тези 6 причини

При мъжете сякаш всичко е просто – 10 минути търкане и готово, той към този момент лежи благополучен и удовлетворен от живота. Но от време на време се случва актът да продължи дълго, а сътрудникът като че ли въобще да не е надъхан за оргазъм.

Ето няколко аргументи, заради които става по този начин:

Той свършва единствено при мастурбация

Някои мъже елементарно стигат до оргазъм при самозадоволяване, само че с жена изпитват известни компликации. Това постоянно се случва с мъжете, които дълго са се въздържали от секс заради някаква причина – бременност на партньорката, липса на партньорка или сантиментално начало на връзката, когато още не се е стигнало до секс. Жената в тази ситуация няма никаква виновност – и най-вероятно няма проблеми със сексуалността и възбудимостта си. Така че не трябва да се чувствате неловко. Проблемът е по-дълбок – мъжът е привикнал да прави всичко безусловно за броени минути и да се задоволява самичък. Той знае каква тъкмо скорост на фрикциите му е нужна, какъв брой мощно би трябвало да стисне члена си. Другата причина е даже малко смешна – хиперсексуален сътрудник може да се самозадоволява по няколко пъти дневно и по тази причина да му е мъчно да свърши на третия или четвъртия път за едно денонощие.

Той гледа прекалено много порно

Това върви ръка за ръка със самозадоволяването, за което говорихме нагоре. Този път обаче става дума за ментален, а не физически фактор. И казусът не е в порноактрисите, диктуващи нереалистични упования за типа на женското тяло. Просто в случай че мъжът е прекарал стотици нощи в компанията на порнофилми с рисков секс, това може да се отрази отрицателно на половата му реакция. Прекаляването с гледане на порно може да има резултат на анестезия – в случай че то включва подиуми, които мъчно се реализират онлайн. На мъжа просто му става мъчно да реализира оргазъм при ниско равнище на стимулацията – т.е. при най-обикновен човешки секс. Важно е да се означи, че множеството хора гледат порно без никакви странични резултати. Затова не можем да кажем изрично, че порното е нещо неприятно. Не, обикновено е да гледаме такива филми! Но в случай че сътрудникът ви в действителност изпитва проблеми с еякулацията след гледане на порно, добре ще е да си поговорите с него по въпроса.

Той взима медикаменти, които въздействат на оргазма му

Антидепресантите, невролептиците, медикаментите срещу високо кръвно, опиатите и някои пикочогонни средства могат да се отразят отрицателно на интимния живот. Ако забележите сходни странични резултати, целесъобразна е консултация с лекуващия доктор. Той може да подбере различен медикамент, който да не се отразява на възбудата и на еякулацията.

Той е пил прекалено много алкохол преди акта

За никого не е загадка, че алкохолът въздейства на способността на хората да изпитват оргазъм. Ерекцията може и да не е проблем, даже и самият акт може да върви безпрепятствено, само че сътрудникът да си остане неудовлетворен. Големите дози алкохол, изпити преди секс, ще отсрочат еякулацията – може би чак до другата заран, когато сътрудникът изтрезнее. Така че е по-добре мъжете да не натъртват доста на спиртните питиета преди интимна непосредственост.

Той може да има зараза или здравословен проблем

Това може да е признак на зараза на простатата или на пикочните пътища, въпреки че при такива болести неналичието на оргазъм надали ще е единственият признак. Трудности при секс могат да имат и мъжете с неврологични и сърдечни болести или хормонални нарушавания (например хипотиреоза или ниски равнища на тестостерон). Ако подозирате, че точно това е повода, посъветвайте колегата си да се обърне към доктор. Специалистът ще може да отговори на въпросите му, да направи нужните проучвания и да предпише лекуване.

Той няма убеденост в себе си

Това е една от най-разпространените аргументи, изключително при започване на половия живот на мъжа. Оргазмът може да бъде пресичан от тревога, нерешителност, липса на доверие към партньорката или боязън от неточности (да свърши прекомерно бързо или да свърши вътре). В такива случаи единственото лекарство е времето. Трябва да изчакате сътрудникът да ви опознае по-добре, да разбере какво ви доставя наслаждение и какво се желае от него, с цел да стане най-хубавия ухажор в живота ви.

Източник: woman.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР