При голям интерес и с много емоции премина срещата с

...
При голям интерес и с много емоции премина срещата с
Коментари Харесай

Голям интерес към срещата с известния актьор и режисьор Евгени Будинов в 74 СУ „Гоце Делчев“, р-н “Връбница”

При огромен интерес и с доста страсти мина срещата с известния артист и режисьор Евгени Будинов в 74 СУ „ Гоце Делчев “, р-н “Връбница ”. Това заяви кметът Младен Младенов в профила си във Facebook.

Това е второто от поредицата събития на самодейността „ ГРАБНИ УСПЕХА КАТО МЕН “ на Следствен отдел към окръжна прокуратура - Район „ Връбница “ и Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните (МКБППМН).

Над 150 възпитаници от 74 СУ „ Гоце Делчев “, р-н „ Връбница ”, имаха опцията да задават въпроси и да споделят мнението си по тематики, свързани с другите проявления на триумфа и пътя до достигането му.

„ Благодаря на общителния хазаин, в лицето на госпожа Лидия Лазарова - шеф на 74 СУ, както и на преподавателите, присъстващи на събитието, за прелестната атмосфера, вниманието към учениците и професионализма. Щастлив съм, че в регион “Връбница ”  порастват надарени и дейни младежи, които знаят какво желаят и поставят старания по пътя към реализиране на мечтаните цели. Благодаря на Евгени Будинов за споделения персонален образец. Сигурен съм, че за всеки от присъстващите днешната среща ще остане като един от скъпите житейски уроци “, написа кметът.



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР