При достатъчно труден изпит за правоспособност няма да има нужда

...
При достатъчно труден изпит за правоспособност няма да има нужда
Коментари Харесай

Росен Георгиев: Ако шофьорският изпит е достатъчно труден, няма да има нужда от каране с придружител след взимане на книжката

" При задоволително сложен изпит за дееспособност няма да има потребност от спомагателни ограничаващи ограничения към младите водачи като концепцията те да карат първоначално единствено с компаньон. Не знам кой би бил той, какво ще се схваща под компаньон “. Това сподели Росен Георгиев, притежател на автошкола, в " Денят на Фокус “ по радио " Фокус “ . Той образова и курсисти, които не владеят български, като беседва с тях на британски език.

" Винаги има какво да се желае от образованието на младите водачи, тъй като от него зависят човешки животи. Липсата на маркировка и добра организация на придвижването прави усещане на задграничните курсисти. Липсва толеранс от страна на водачите към новите им сътрудници “, сподели Георгиев.

Чужденците мъчно се оправят със знаците, тъй като има такива, които са сложени на несъответствуващи места, регистрира той. " Повечето идват тук с дълготрайно престояване, наети от локални компании и употребяват това, с цел да изкарат българска брошура. Курсовете у нас са на доста добра цена спрямо курсовете в страните от Западна Европа и това притегля задгранични курсисти “.

Хората не трябва да се доверяват на всяка публикация,в която написа, че школата предлага образование на британски език. " Малко са инструкторите, които в действителност владеят езика “, предизвести автомобилният специалист.

Чуждестранните курсисти първо карат доста пунктуално, само че след няколко месеца получават неприятните привички на останалите водачи, сподели още събеседникът. " Общоприетото мнение измежду водачите е, че при ръчни скорости лидерът усеща автомобила доста по-добре. Моето мнение е противоположното “, съобщи Росен Георгиев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР