Презокеански полет до САЩ от Амстердам беше принуден да се

...
Презокеански полет до САЩ от Амстердам беше принуден да се
Коментари Харесай

Как червеи успяха да приземят самолет

Презокеански полет до Съединени американски щати от Амстердам беше заставен да се обърне, след на борда му откриха неприемливи " пасажери ".

Във вторник (13 февруари) пасажерите били ужасени, когато станали очевидци на червеи, падащи от шкафче. Твърди се, че идват от гнила риба, която някой е опаковал в ръчния си багаж и оставил в едно от чекмеджетата.

 „ Наистина е прелестно да бъдеш 2 часа в 8-часов @Delta ( полет на - бел. а. ) до Амстердам и да схванеш, че има гнила риба и червеи, които пътуват с нас на стоп “, написал консуматор с псевдоним Kelce в социиалната мрежа X/Twitter.

Пътниците са били обезщетени за неудобството.

Потребител на обществената мрежа Reddit твърди, че са бил на борда на полета и написа: „ Семейството ми и аз бяхме в редицата тъкмо пред червеите. Дамата тъкмо зад нас сподели на стюардесите, че червеите падат върху главата й. Уф. Обърнах се в близост и те се гърчеха на седалката. Въпреки това ни реалокираха по-напред. Един от нашите ръчни чанти беше тъкмо до отвратителното шкафче, тъй че в края на полета, когато отидох да го взема, откакто го ревизирах деликатно, въпросният пасажер към момента седеше там и не излезе от самолета.

По-късно самолетната компания се извиниха в свое изказване.

„ Извиняваме се на клиентите на полет 133 на 13 февруари, защото пътуването им беше прекратено заради погрешно опакован ръчен багаж “, сподели представител. „ Самолетът се върна на изхода и пасажерите бяха настанени на идващия разполагаем полет. “

Самолетът също бил " изваден от употреба за разчистване ".

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР