Президентската съпруга Деси Банова изкара само 2 седмици с возилото

...
Президентската съпруга Деси Банова изкара само 2 седмици с возилото
Коментари Харесай

Плевнелиев поръча нов джип за Деси Банова

Президентската брачна половинка Деси Банова изкара единствено 2 седмици с возилото за 185 хиляди лева
Експрезидентът на България Росен Плевнелиев е поръчал нов джип за брачната половинка си Дени Банова единствено дни откакто някогашната синоптичка повеждам със личните си очи по какъв начин дръзка автокрадци отмъкват поръчковото й БМВ от паркинг пред търговски център. Новото возило на знойната русокоска ще бъде доставено до 2 месеца от формалния вносител на немската марка за България – написа в. „ Уикенд “.

Поръчаният джип е същият модел като откраднатия. Цената на хибридния модел БМВ надвишава 185 хиляди лв. без Данък добавена стойност – издават автотърговци.
Близки до Деси Плевнелиева споделят, че брачната половинка на някогашния президент е съумяла да се порадва на джипа си единствено 2 седмици, преди той да й бъде откраднат от нагли автоапаши. Екссиноптичката получила возилото при започване на декември като коледен подарък от мъжа й. Джипът бил поръчан още през август, само че го чакали съвсем 4 месеца, до момента в който бъде доставен в България от формалния вносител. Дори джипът да не бъде открит, возилото ще бъде платено от застрахователите.

„ Деси е безапелационна, че повече няма да се качи в това БМВ, даже то да бъде открито от Министерство на вътрешните работи. Ако джипът въпреки всичко бъде открит, той ще бъде разгласен за продажба “ – споделят близки до Деси Банова.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР