Президентите на САЩ и Русия, Доналд Тръмп и Владимир Путин,

...
Президентите на САЩ и Русия, Доналд Тръмп и Владимир Путин,
Коментари Харесай

Тръмп и Путин разговаряха по телефона повече от час

Президентите на Съединени американски щати и Русия, Доналд Тръмп и Владимир Путин, са разговаряли по телефона през днешния ден малко повече от един час, заяви говорителката на Белия дом Сара Сандърс, представена от Ройтерс.

Двамата са разискали опцията за подписване на ново нуклеарно съглашение сред страните им, този път с присъединяване и на Китай, или за продължение на действието на настоящия американско-руски контракт за стратегическите оръжия.
Тръмп и Путин са разговаряли още за Северна Корея и Венецуела. Американският президент е призовал съветския си сътрудник да окаже напън върху севернокорейския режим да се откаже от своята нуклеарна стратегия.

Двамата са разискали в резюме и отчета на американския специфичен прокурор Робърт Мълър, който разследваше възможната интервенция на Русия в президентските избори в Съединени американски щати през 2016 година

Кремъл удостовери, че съветският президент Владимир Путин е разговарял по телефона през днешния ден с американския си сътрудник Доналд Тръмп, съобщи ТАСС. Разговорът е траял съвсем час и половина, сподели Дмитрий Песков, прессекретарят на Путин. Песков не даде детайлности. Пресслужбата на Кремъл ще излезе със известие за детайлите на диалога, добави той, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР