Президентите на Русия и Турция Владимир Путин и Реджеп Тайип

...
Президентите на Русия и Турция Владимир Путин и Реджеп Тайип
Коментари Харесай

Путин и Ердоган се срещат на четири очи. Коя е най-важната тема

Президентите на Русия и Турция Владимир Путин и Реджеп Тайип Ердоган ще проведат персонална среща в Иран на 19 юли, заяви пред публицисти помощникът на съветския водач Юрий Ушаков, съобщи ТАСС.

Той съобщи, че Путин и Ердоган сигурно ще обсъдят износа на зърно с Украйна. " Това е 100 % ", акцентира помощникът на съветския президент, като означи, че по този въпрос се работи " доста интензивно ".

Президентите на Русия и Турция ще обсъдят с иранския си сътрудник Ебрахим Раиси също по този начин уреждането на обстановката в Сирия, като се възнамерява да бъдат наранени проектите на Анкара за провеждане на военна операция срещу кюрдски формирования в северната част на прилежащата република.

По-рано Кремъл дефинира срещата на Путин с президентите на Турция и Иран като доста значима, защото тя ще даде опция да се обсъдят световни въпроси. Путин, Ердоган и Раиси са се договорили да се срещнат " предпочитано ", посочи представителят на съветския президент Дмитрий Песков. Той добави, че е планирана и персонална среща на Путин с иранския висш водач Али Хаменей.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР