Президентите на Франция и Украйна Еманюел Макрон и Володимир Зеленски

...
Президентите на Франция и Украйна Еманюел Макрон и Володимир Зеленски
Коментари Харесай

Макрон и Зеленски обсъдиха нова военна помощ за Украйна

Президентите на Франция и Украйна Еманюел Макрон и Володимир Зеленски в неделя разискаха в телефонен диалог военните потребности на Украйна , заяви " Ройтерс ".

Зеленски заяви, че е имал дълъг и изчерпателен диалог с Макрон , по време на който двамата са разискали по какъв начин да се постави завършек на спора сред Украйна и Русия.

" Благодарен съм на Франция и персонално на Еманюел за тяхната поддръжка за нашата страна и нашия народ ", сподели той във вечерно видео послание, в което също по този начин благодари на Франция за обещанието да изпрати оръжие на Украйна.

Френското президентство съобщи, че Макрон е удостоверил пред Зеленски поддръжката на Франция за Украйна и че Макрон е дал настояща информация за европейската съгласуваност за оказване на военна помощ на Украйна.
 Изразходвани спецчасти. Какво се знае за загубите на Русия в Украйна до края на април
Изразходвани спецчасти. Какво се знае за загубите на Русия в Украйна до края на април

Руското МО за финален път заяви за загубите на 21 септември - 5 937 починали

Ръководителят на външната политика на Европейския съюз (ЕС) Жозеп Борел изрази убеденост по-рано тази седмица, че блокът ще завърши проект до дни за закупуване на муниции за Украйна, откакто Киев изрази отчаяние от разногласията сред държавите-членки на Европейски Съюз.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР