Президентът Владимир Путин понякога се шегува с изявленията за датите

...
Президентът Владимир Путин понякога се шегува с изявленията за датите
Коментари Харесай

Песков говори за шегите на Путин за плановете за нахлуване в Украйна

Президентът Владимир Путин от време на време се майтапи с изказванията за датите на хипотетично плануваната инвазия на Русия в Украйна, сподели представителят на президента Дмитрий Песков. Той акцентира, че е невероятно да бъдем съпричастни към такава " маниакална осведомителна полуда ".

„ Това (доклади за датите на хипотетично планувано навлизане на Руската федерация в Украйна - б.р.-ПИ) е мъчно да се третира с схващане. Понякога [Путин] даже се майтапи - пита дали някъде е оповестено точното време в часове, когато стартира войната “, оповестява ТАСС.

„ Тъй като в действителност такова нещо в действителност от време на време е просто маниакална осведомителна полуда, която се случва по този мотив, е невероятно да се срещне схващане “, изясни Песков.

Междувременно представителят на Кремъл сподели кой може да стои зад повишаването на напрежението в Европа.

„ Кремъл счита, че напрежението в Европа е предизвикано освен и не толкоз от съветските войски на съветска територия. То е предизвикано от голямата централизация на украински войски покрай демаркационната линия и всички признаци, че не може да се изключи военна интервенция в Донбас “, сподели Песков. Освен това, съгласно него, напрежението е предизвикано от изказванията на Съединени американски щати, че „ войната е на път да стартира “.

Припомняме, че президентът на Съединени американски щати Джо Байдън сподели, че Русия може да нападна Украйна на 16 февруари. Русия неведнъж отхвърля подправените оценки на Съединени американски щати за подготовката на инвазия в Украйна. Москва твърди, че Съединени американски щати са създали проект за специфична интервенция за утежняване на обстановката към Украйна и упрекват Русия за това.

Превод: ПИ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР