Президентът Тръмп беше нещо много нетипично - няма такъв президент

...
Президентът Тръмп беше нещо много нетипично - няма такъв президент
Коментари Харесай

Проф. Олег Йорданов: В историята на САЩ няма явление като Тръмп

" Президентът Тръмп беше нещо доста нетипично - няма подобен президент в историята на Съединени американски щати. " Това споделя в изявление за БНР проф. Олег Йорданов, който преподава физика и математика в Съединени американски щати.
По думите му, Тръмп има безусловно твърди последователи, които ще го поддържат във всяко едно отношение. Той е преди всичко всред републиканците, които ще се кандидатират за президент за изборите през 2024 година, разяснява Йорданов.

" В България ще останат твърди последователи на Тръмп. Такива ще има и в Америка. В прочут смисъл, Америка ни настигна, не ние настигнахме Америка. " - отбелязва той.

Йорданов прави ретроспекция на свадите към някогашния американски президент в подтекста на днешните каузи против него.

" Тръмп е упрекнат, че е фалшифицирал бизнес документи. По законите на щата Ню Йорк това не би трябвало да е углавно закононарушение. Би станало углавно, в случай че с тези си дейности Доналд Тръмп се е опитал да прикрие друго закононарушение. Обвинението към момента не споделя задоволително ясно какво има поради. Това ще стане ясно в процеса на делото, нас ни чакат още доста забавни разкрития. Следващото съвещание на съда е за декември тази година. " - разяснява той.

" Могат да изкарат, че Тръмп е направил цялата тази имитация не с цел да излъже на избори, а да отбрани фамилията си. Тогава не би бил отговорен. " - прецизира проф. Йорданов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР