Президентът Румен Радев втория проучвателен мандат на ПГ на ГЕРБ

...
Президентът Румен Радев втория проучвателен мандат на ПГ на ГЕРБ
Коментари Харесай

ОБЗОР: ГЕРБ върна мандата на Радев, здравните власти и Петков нищят COVID мерките

Президентът Румен Радев втория изследователски мандат на ПГ на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили. Те обаче не излъчиха претендент за министър председател и го върнаха още в същия миг. В президентството бяха Десислава Атанасова и Томислав Дончев. Утре Радев започва нови преговози за сформиране на кабинет. Всички парламентарно показани партии регистрираха, че към този момент се намираме в нова политическа фаза. Демократична България, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ обявиха, че биха взели третия мандат и биха пробвали да сформират държавно управление. От Политическа партия обявиха, че биха взели участие в диалози само при мандатоносители Българска социалистическа партия и „ Демократична България “, а опозицията още веднъж прикани за избори.

Новата вълна на Омикрон е на път. Ежедневно записаните случаи в страната към този момент са над 1000, което наложи среща на здравната управляващи и Кирил Петков. Те взеха решение да няма да има затваряне на бизнеси, ограничение в напредването и въвеждането на зелени документи в новата коронавирус вълна. Ето какво взеха решение на срещата:

Масово неодобрение от осъществяването на градския превоз в Пловдив. Оказва се, че още 4 линии имат сходен проблем и всички се обслужват от „ Хеброс бус”. Те са от контракта, подписан през 2018 година, който скоро би трябвало да бъде обновен с анекс. Вижте кои са те:

Индексиране на цените на 5 съществени инфраструктурни плана изиска кметът Здравко Димитров, На идната сесия на Общински съвет ще се гледа повдигането на цените по 5-те контракта. Повече детайлности научете тук:

Община Пловдив избра компания, която да направи план за продължението на бул. „ Санкт Петербург”. Това е втора поръчка, която бе пусната от градските управляващи, като първата бе прекъсната, защото компаниите не отговаряха на изискванията.

МиГ-29 е изхвърчал нощес от авиобазата край Граф Игнатиево, с цел да приземи аероплан, който е навлязъл без полетен проект и без включен транспондер във въздушното ни пространство. Пилотът на дребния Чесна не е бил нападателен, не е правил опит да се измъкне. Впоследствие бе разкрито, че самолетът е благосъстоятелност на летището в Бохот и е предопределен за образователни цели. Всичко по тематиката вижте тук:

Районна прокуратура-Пловдив притегли като обвинен представящият се за народен представител Сергей Димитров за измами. От обвиняването оповестиха, че 33-годишният мъж през последните две години в Пловдив и Асеновград заблудил три мъже и една жена, като е получил 12 950 лв..

Делото с мистериозната гибел на Кръстьо Дюлгярски от Хисаря, бе върнато на Окръжна прокуратура Пловдив. Съдът не даде ход на съвещанието, заради основни процесуални нарушавания от страна на държавното обвиняване. Вижте от какво естество са те:

Пловдивският предприемач Петър Михайлов, който има повдигнати шест обвинявания от федералния съд в Манхатън, Ню Йорк за пране на пари, финансови измами и присъединяване в проведена незаконна група, през днешния ден не съумя да се яви пред съда. Делото за неговата екстрадиция бе отсрочено. Вижте по каква причина:

25-годишен моторист пострада през днешния ден при злополука край село Труд. Инцидентът стана на основния път Пловдив-Карлово рано тази заран.

Пловдивската полиция откри за по-малко от 24 часа и наказа лидерът, карал неразумно по бул. " Шести септември ". Служители на ОД Министерство на вътрешните работи са открили притежателя на автомобила - " Порше Панамера ", който се оказа 23-годишен:

Любомир Петров, упрекнат за убийството на 21-годишната си брачна половинка Красимира Куковска, е пуснат под домакински арест. Ето по каква причина:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР