Президентът Румен Радев трябва незабавно да смени служебния вътрешен министър

...
Президентът Румен Радев трябва незабавно да смени служебния вътрешен министър
Коментари Харесай

Бойко: Уволнете Демерджиев, веднага!

Президентът Румен Радев би трябвало неотложно да смени служебния вътрешен министър Иван Демерджиев. За това настоя водачът на ГЕР Бойко Борисов на изключителна конференция в партийната централа.

" Вътрешният министър като неговия предходник Бойко Рашков обикаля и се занимава с неща, които не са му работа. В същото време - нулево справяне по границата, полицейска кръв по улиците, произшествия с служители на реда, пияни и дрогирани служители на реда. В двете крайности герои с чадъри над тях. Как може да няма оставки в Министерство на вътрешните работи, това е следващият случай. Навсякъде е цялостно с мигранти ", акцентира някогашният министър председател, съгласно който било " безсрамие " Демерджиев да не подава оставка.

По думите му по негово време убийството на граничния служител на реда нямало по какъв начин да стане, като имало сигнали от Турция, че техните каналджиите стават все по-нагли и е имало престрелки сред мигранти и жандармерия.

Настоя, че и професионалното управление на Министерство на вътрешните работи било " извънредно едва ", като към този момент две години бездействало, имайки поради, откогато той не е на власт, което е от година и половина.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР