Президентът Румен Радев ще назначи новия служебен кабинет на 16

...
Президентът Румен Радев ще назначи новия служебен кабинет на 16
Коментари Харесай

Радев назначава новия кабинет на 16 септември, няма да има промяна в политиката |

Президентът Румен Радев ще назначи новия длъжностен кабинет на 16 септември - в деня, когато ще разпусне Народното събрание.

Няма да има смяна в политиката на новото служебно държавно управление. Укрепването на държавността остава главен приоритет, съобщи тази заран президентът пред публицисти. Той не заяви дали ще има смяна в състава на служебното държавно управление.

Бъдещото служебно държавно управление ще продължи да работи за излекуване на държавността, за възвръщане на доверието в институциите. Надявам се, че това, което реализира настоящето служебно държавно управление и това, което ще направи идващото, да бъде поето от един постоянен кабинет, добави Радев.

Запитан по кое време ще бъде издигната кандидатурата му за изборите за президент, Радев сподели, че това ще стане според хронограмата от Централната изборна комисия.

Ще не преставам да поддържам полезностите, а не партии. Ще не преставам да поддържам полезностите, които изповядват хиляди български социалисти - независимост, взаимност, правдивост, сподели още Румен Радев в отговор на въпрос за поддръжката на Българска социалистическа партия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР