Президентът Румен Радев се появи не от Ню Йорк, където

...
Президентът Румен Радев се появи не от Ню Йорк, където
Коментари Харесай

Ето го президентът! Вика деца на утринна физзарядка

Президентът Румен Радев се появи не от Ню Йорк, където се допуска, че въпреки всичко е отишъл за съвещанието на Общото заседание на Организация на обединените нации, макар предварителното съобщение за възпрепятстваност, а за от прессъобщение на общината в Ямбол. Оказва се, че Радев ще води утринна физзарядка на коритото на река Тунджа на 8 октомври по самодейността " Спортувай с президента ".

Организатор на Първия шампионат по утринна гимнастика " Ямбол ‘22 “ е Община Ямбол. Организацията е осъществена с методическото подпомагане на Национална спортна академия " Васил Левски “ -  град София.

Целта на спортното събитие е да се развие и разпространява утринната гимнастика в учебните заведения, да се насърчи физическата интензивност измежду подрастващите и да излъчи спечелили в отборната конкуренция, както и в самостоятелното съревнование на спортните водещи (капитани) в другите възрастови групи (дивизии).

Право на присъединяване имат възпитаници, девойки и момчета, от 5 до 12 клас.

Междувременно из обществените мрежи се дипли спор къде тъкмо се намира Радев и за какво отхвърля да разяснява настъпването на основна фаза във войната в Украйна с оповестената от Кремъл " частична " готовност в РФ, последвана от старт на така наречен референдуми за отцепването на ДНР, ЛНР, Запорожие и Херсонска област от Украйна. 

Не е янсо и дали е подготвен да свика съвещание на КСНС поради развоя на войната. 


 
ТЕМА преди 1 ден 1307 преди 4 дни 746 преди 4 дни 7555
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР