Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор

...
Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор
Коментари Харесай

Президентът Радев изразява съболезнования на семейството и близките на Максим Минчев

Президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на показва съболезнования на фамилията и околните на Максим Минчев, държавник, публицист и общоприет шеф на Българската телеграфна организация, заяви прессекретариатът на президента.

"Обществото ни и българската публицистика изгубиха огромен човек и експерт със важен принос за развиването на агенционната публицистика в България. Той ще бъде запомнен с богатата си осведоменост, необятния си мироглед и сърдечността си ", е показал в писмото си президентът.

Президентът Радев е подчертал, че през годините Максим Минчев е съумял да преведе Българска телеграфна агенция през сложен за медията интервал, да внесе успокоение измежду публицистите и да сплоти колектива, както и да способства за популяризирането на организацията и за развиването на нови начинания, се показва в известието.

"Благодарение на неговия принос, положителните обичаи в Българска телеграфна агенция бяха надградени със модерни стандарти на модерната агенционна публицистика ", е допълнил Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на, представен от прессекретариата.



Президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на е изтъкнал като доказателство за напъните на Максим Минчев изборът му през 2016 година за общоприет секретар на Световния съвет на осведомителните организации, за президент на Асоциацията на осведомителните организации от Балканите и Югоизточна Европа и на Асоциацията на осведомителните организации от Черноморския район.

"Максим Минчев ще остане запомнен освен като публицист с огромен опит, само че и като създател на книги и буен фен на фотографията. Той обичаше живота, подхождаше с любознание към света и с професионализъм към работата си ", е декларирал президентът в писмото си до фамилията и околните на Максим Минчев, се показва в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР