Президентът Румен Радев лесно губи хората си и това е

...
Президентът Румен Радев лесно губи хората си и това е
Коментари Харесай

Калоян Методиев: Президентът Радев лесно губи хората си

" Президентът Румен Радев елементарно губи хората си и това е причинност при него " , сподели в предаването " Неделята на Народоосвободителна въстаническа армия " по Народоосвободителна въстаническа армия ТВ към този момент някогашният шеф на президентския кабинет. Той опроверга изказванията, че е имал персонални контакти със брачната половинка на българския държавен глава Десислава Радева. Методиев уточни, че се е срещал с нея само във връзка публични визити. " Не е моя работа да разясня кухненската фамилна среда и кой " държи юздите " в президентството, не сме близки и нямам концепция кой взима решенията там ", уточни някогашният шеф на кабинета на Радев.
Той отхвърли и тезата, че се готви за министър в вероятно държавно управление отпред с Корнелия Нинова. " Няма такива планове, това е нечиста сделка. Следващия ми кей е да възобновя преподавателската си активност и присъединяване в учредяването на нова организация ", изясни в ефир Калоян Методиев. Според него, водачът на Българска социалистическа партия Нинова има качества, капацитет и упоритости да завоюва идните парламентарни избори, със поръчка тя да бъде претендент за министър председател на България.
 Калоян Методиев напуснал президентството поради наличието му на тържеството на Боровец Калоян Методиев напуснал президентството поради наличието му на тържеството на Боровец
" Конкретният мотив за напускането ми на президентската институция беше мое посещаване на празненство на Боровец, където Корнелия Нинова прочие..
" Тя е готова стопански, а идващият министър-председател би трябвало да се занимава с стопанска система. Тя има темперамент и воля. Показа и политически опит, който натрупа през последните години. Не е меркантилна. Говори британски и френски език, което е значимо за отбраняване на националния интерес в рамките Европейския съюз. Има и отрицателни качества, главно свързани с връзките. Но една от опорните точки у нас е, че жена не може да бъде министър председател и българите няма да го одобряват ", разяснява в умозаключение Методиев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР