Президентът Румен Радев изпрати поздравителен адрес до министъра на вътрешните

...
Президентът Румен Радев изпрати поздравителен адрес до министъра на вътрешните
Коментари Харесай

Радев: Демократичното общество е немислимо без дейността на МВР

Президентът Румен Радев изпрати приветствен адрес до министъра на вътрешните работи и чиновниците на Министерството по случай професионалния празник на Министерство на вътрешните работи.

„ Демократичното общество е немислимо без активността на Министерство на вътрешните работи, която да сплотява висшия принцип за отбрана на правата на личността, нейното достолепие и сигурност, с неотменимия дълг за отбрана на Отечеството “, показва президентът в своето приветствие.
 Борисов с апел към служителите на реда: Не се поддавайте на опитите да ви върнат към милиционерщината Борисов с апел към служителите на реда: Не се поддавайте на опитите да ви върнат към милиционерщината
Останете експерти и не се поддавайте на опитите да ви върнат към милиционерщината. Това написа във Фейсбук водачът на ГЕРБ Бойк...

Президентът показва благодарност към професионализма на чиновниците в структурите на Министерство на вътрешните работи за тяхната подготвеност да противодействат на престъпността, да опазват националната сигурност и публичния ред, спазвайки правилата за правата и свободите на жителите. По думите на Румен Радев, аршин за триумфите на активността на Министерство на вътрешните работи е чувството за сигурност в българските жители.

Държавният глава пожелава на управлението и чиновниците в Министерство на вътрешните работи да са здрави и все по този начин сърцати в отстояването на закона и реда в страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР