Президентът Румен Радев днес е на тайнствено посещение в Бургас.

...
Президентът Румен Радев днес е на тайнствено посещение в Бургас.
Коментари Харесай

Президентът Румен Радев на тайно посещение в Бургас


Президентът Румен Радев през днешния ден е на тайнствено посещаване в Бургас. За визитата му няма никаква публична информация, което значи единствено едно – тя не е протоколна и той е тук по персонален мотив.

Преди час президентът провокира възторг на площад „ Тройката”, откакто придружаван от първата дама Деси Радева, направи непринудена разходка в центъра на града. Разбира се появяването му нямаше по какъв начин да остане незабелязана и десетки бургазлии се снимаха с него.

„ Излизах от МакДоналдс със сина ми и той самичък го разпозна. Поиска да се снима с него, попитах го и той одобри. Обърна се към дребния и му сподели: Хубава шапка (брандирана с логото на емблематичната поредност Star Wars, б.а.)”, описа пред Флагман.бг Стойчо Чайков, един от бургазлиите, които през днешния ден се срещнаха несъзнателно с президента.

Той разкри, че до него е била брачната половинка му Деси Радева, както и солидна защита от най-малко петима гардове на НСО. След площад "Тройката " те са траяли по ул. "Александровска " към пл. "Атанас Сиреков ", спрели се на базара на мартеници, с цел да поздравят търговците, описаха наши читатели.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР