Президентът на UFC – Дейна Уайт смята да промотира двубой

...
Президентът на UFC – Дейна Уайт смята да промотира двубой
Коментари Харесай

Дейна Уайт иска GSP срещу Диаз, Нейт отказа

Президентът на UFC – Дейна Уайт счита да промотира дуел сред Нейт Диаз и Джордж Сен Пиер в леката категория на UFC. Поставената цел е UFC 227 на 4 август. GSP в никакъв случай до момента не се е бил в леката категория, само че е намеквал, че може да смъкна тежестта си до 70 кг.

Ник Диаз и Джордж Сен Пиер се биха през март 2013-та година в UFC 158. Канадецът резервира своя златен пояс против по-големия брат на Нейт посредством едностранен мач, изпълнен с тейкдауни и надзор от негова страна. Нейт Диаз не е не запомнил този пердах и употребява обществените медии, с цел да упрекна GSP, че е употребил стероиди преди битката с Ник.

Самият Нейт не се е състезавал от август 2016та година. Последният му конкурент бе Конър Макгрегър, като ирландецът завоюва този реванш в UFC 202 посредством мажоритарно съдийско решение.

Пиер победи Майкъл Биспинг в UFC 217 посредством задушаване, с цел да завоюва пояса в междинната категория на UFC, само че се отхвърли от шампионската си позиция още идващия месец.

Сен Пиер против Диаз към момента е алтернатива, към която от UFC имат желания, само че не се знае дали ще се състои. Бихте ли желали да видите по-малкия от братята Диаз против GSP?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР