Президентът на УЕФА Александър Чеферин разкри, че лично се е

...
Президентът на УЕФА Александър Чеферин разкри, че лично се е
Коментари Харесай

Президентът на УЕФА лично помага на футболисти и официални лица да напуснат Украйна


Президентът на УЕФА Александър Чеферин разкри, че персонално се е заел да оказва помощ на футболисти и публични лица, заклещени в Украйна, а това е работа 24/7.

Той е разговарял в дома си с част от играчите, успяли да се измъкнат от страната.

" За мен е мъчно даже да обясня какъв брой тежки и тъжни бяха тези диалози. Един от играчите, напуснал сполучливо Украйна, пристигна в дома ми преди два дни, а различен пристигна през днешния ден. "

" Това е по-голямо от футбола. Имам фотоси от тяхната страна, когато бяха със фамилиите си, с деца на по 3-4 месеца, а бомбите експлодират извън. "

Чеферин, който се увери, че УЕФА ще заема безапелационна позиция по против офанзивата на Русия по Украйна, добави, че е удовлетворен от реакцията на футболното семейство.

" Гордея се с футболното семейство. От това, че футболното семейство се сплоти. Помагаме колкото можем, само че би трябвало да работим 24/7, с цел да свършим своята част, а нашата част е футболната част ".

" Ние се надяваме и се молим тази война да спре. Тази полуда би трябвало да спре допустимо най-скоро ", сподели още президентът на европейската централа.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР