Президентът на Славия Венцислав Стефанов е бил подложен на телефонен

...
Президентът на Славия Венцислав Стефанов е бил подложен на телефонен
Коментари Харесай

Президентът на "Славия" е бил подложен на телефонен тормоз от фенове на "Ботев"

Президентът на " Славия " Венцислав Стефанов е бил подложен на телефонен тормоз от почитатели на " Ботев " (Пловдив) след полуфиналния мач в Купата на България сред двата тима. Стефанов се оплака, че цяла нощ е получавал закани, поради което е алармирал полицията.

" Някой от " Ботев " е дал номера ми на фенвоете и получавам позвънявания. Дадени са телефонните номера на шефа на съдиите Йордан Сталев и на рефера от мача Станислав Ставров. Къщата на шефа на Съдийската комисия е боядисана в жълто. Полицията е записала нашите номера и в този момент прави инспекции ", сподели Стефанов пред Нова телевизия.

Той счита, че почитателите на " Ботев " са се държали провокативно по време на мача на Националния стадион " Васил Левски " и не са пристигнали, с цел да гледат дуела.

" От Пловдив бяха пристигнали хора, които не се интересуваха от мача. Бяха за да се сбият. Дори след края на срещата видях по какъв начин хора от две пловдивски коли се бият на улицата. В нашата аудитория имаше стотици дребни деца, а в бранша на гостите имаше озверяла навалица, която хвърляшме бомбички ", добави президентът на " Славия ".

Стефанов разяснява и проблемите с футболното безчинство. " Има изстъпления по игрища, които граничат с гнет. Не може 1000-2000 души ултраси от цялата страна да си вършат маршове и побоища ".

Според Стефанов съдийството на Станислав Ставров в полуфиналния мач е било съвършено.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР