Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви пред Sportal.bg, че новият

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви пред Sportal.bg, че новият
Коментари Харесай

Венци Стефанов избухна срещу Наско Сираков: Правиш нещо нахално и непочтено!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов съобщи пред Sportal.bg , че новият необут на Левски Наско Сираков е нечестен в настояването си " сините " да стартират да прибират сред два и четири милиона лв. от телевизионни права. Началникът на " белите " се изрече остро по отношение на претенциите на клуба от " Герена ".

" Левски играе в състезание, в което има още 13 клуба. Не е неприятно Левски и ЦСКА да се отделят - Наско и Гришата да си създадат едно лично състезание най-добре. Нека не не помнят, че играят и с другите тимове, с цел да завоюват някакъв трофей или да стигнат до присъединяване в Европа. Претенциите им са несъстоятелни!

Наско Сираков схваща от футбол, само че очевидно математиката нещо му куца. Не съм юрист на малкия екран, която излъчва " А " група, само че в Левски считат неверно нещата. Може би тъй като през цялото това време са считали по този начин парите, са с толкоз милиони борчове. На парите имаш Данък добавена стойност, разнообразни сътрудници, наеми, техника, студиа, заплати на механически личен състав, на публицисти - купища разноски.

Това ми наподобява на приказката за рома и селянина. Ромът срещнал селянина и му споделил: " Ей, на теб ти е елементарно - ори, мели и яж ". Демек оре, смиля зърното и след това го яде. После добавил: " А питаш ли ме мене - па проси го, по носи го, па меси го, па чак тогава го хапвам ". Горе-долу на Левски работата им е такава.

Не мога да кажа какъв брой са клиентите, това би трябвало да го кажат от малкия екран. Но там дават още британско състезание, френско състезание, още някакви известни спортове, тези клиенти не са клиенти единствено поради Левски и ЦСКА. Хората гледат и Англия да вземем за пример.

Сираков беше с мен в Изпълкома на БФС, когато имахме контракт с друга телевизия и добре знае по какъв начин те не си извършиха отговорностите, оставиха ни посредата на контракта без пари. Досега аз нямам искания към актуалната телевизия. Ако някой излезе с по-добро предложение, нямам нищо срещу да го разгледаме.

Левски май желае да чистят тези 24 милиона борчове от телевизионните права, малко е несериозно. Ние също сме обезпокоени, вършим си сметката, само че за мен това на Наско Сираков е меко казано нескромно.

Играйте си сами бе, майка му остаряла. Вземете се с Гришата и си направете личен шампионат, сключвайте си договорите. Ако желаят, могат да отидат да играят в Северна Македония. Ако ги вземат, да отидат и в Англия. Нека си играят единствено те, стадионите са им цялостни, може да се устоят единствено от билети и почитател продукти.

Човек, когато предлага такива неща, би трябвало да има морал. Нека се знае, че другите клубове, които са в елита, също имат школи, имат разноски, развиват деца, също вършат състезателен артикул, всеки се бори за място под слънцето.

Дайте тогава всичко живо да се преценява, че сега би трябвало да спасяваме Левски. Това избавление на Левски стана по-страшно от пандемията от ковид! А ги видяхме - отидоха в Пловдив и буферът ги бутна на прелеза.

Искането на Наско Сираков е нескромно и подмолно, тъй като другите клубове също дават за футбола. Ама Левски били най-големите рекламодатели - хубаво тогава, рекламирайте печки, ютии, четки за зъби и така нататък Защо, левскари, телевизионните права би трябвало да бъдат за вас повече, а за другите по-малко?!

Като сте толкоз огромни, сключете си контракт с Петър Ченгелов да вземем за пример и да ви дават пари. А от Левски желаят да приберат всички пари! Не стига че до момента всички отделени пари се отделяха най-вече за Левски, не стига че имат десетки милиони борчове... Това е доста безсрамно! Затънали са до гушата, само че желаят всичките пари. Нескромно, безсрамно и подмолно ", съобщи Венцеслав Стефанов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР