Президентът на Славия Венцеслав Стефанов сподели за пореден път мнение

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов сподели за пореден път мнение
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Футболът в България не е започнал и няма да свърши с Левски

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов показа за следващ път мнение за случилото се по време на финала за Купата на България и мненията след изненадващия триумф на "белите " с дузпи над Левски.

"Ако би трябвало да бъда почтен имах подозрения, поради някои неща, които бях подочул преди този момент. Вярвах, че момчетата ще съумеят, Левски играе мъчно против нас. Те имаха повече какво да губят, а ние можехме единствено да спечелим. Тактиката на нашия треньор и това, което сподели нашия тим, без значение от словесната мръсотия, която се изсипа, всички би трябвало да са наясно, че светът не се върти, футболът в България не е почнал от Левски и няма да свърши с Левски, " съобщи Стефанов.

Кое е събитието на миналата седмица?

Героят в "бяло ": Георги Петков

Институциите се задействат за случая с изрисуваните деца на Славия-Левски

Левски отнесе санкция от 2000 лв. след изгубения край

Стефанов изрази мъка от държанието на почитателите на Левски и от това, че управлението на "сините " поддържа тези последователи: "Не считам, че е естествен методът, по който се настройваше публиката на Левски, имаше диригент, който дирижираше обидите по мой адрес, по починалата ми майка и починалото ми дете. Трябва да уважаваш всеки противник, още повече този, който те е бил, където те хване в шампионатите. И е добре сътрудниците да се пробват да възпитават почитателите. Давате пари, торби с пари за хорреография. Щом е по този начин, прекръстете го да не е Левски, а да е Филип Кутев, тъй като беше доста хубава хореографията. "

"Финалът беше мач на нерви, нямаше хубост, само че и най-грозната победа е по-добра от красивата загуба, " означи още той.

Босът на Славия за стадиона, прехвърлянията и кои са "бели педер*си "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР