Президентът на Славия Венцеслав Стефанов остана доволен от домакинската победа

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов остана доволен от домакинската победа
Коментари Харесай

Стефанов каза кои са двамата най-добри съдии в България и обяви: Ще се прекръстя след мача с Левски

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов остана удовлетворен от домакинската победа с 1:0 над Черно море. След нея босът на “белите ” похвали основния рефер Станислав Тодоров и прикани той да свири до 50 години, както е в Англия, тъй като дружно с Кабаков е най-хубавият в България.

“Доволен съм. Показахме, че с българи можем да победим всеки един тим. Второ, желая да им кажа на всички сътрудници, които имат нещо общо с футбола, че има можещи и неможещи съдии. Днес съдията нямаше потребност от ВАР. Когато има рефер, който знае и може, би трябвало да се цени. Такъв като него в Англия свири до 50 години. Недоразвити ли сме тук, та при нас е до 45? В Англия по-бавен ли е футоблът, а нашият - като мълния?

Днес за първи път видях двамата най-хубави съдии в България ”, сподели Стефанов във връзка Станислав Тодоров и Георги Кабаков, който бе на ВАР.

Относно обещанието, че ще се прекръсти, в случай че двама негови футболисти, висящи с картони за идната среща против Левски, не получат такива, Стефанов добави: “Ще се прекръстя след мача с Левски. Ще се постараем, ще се борим. Искаме победа, дай Боже да успеем. ”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР