Президентът на Славия Венцеслав Стефанов и директорът на ДЮШ Ангел

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов и директорът на ДЮШ Ангел
Коментари Харесай

В Славия окуражават младите

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов и шефът на ДЮШ Ангел Славков окуражиха младите футболисти и показаха вяра за бързо възобновяване на естествения развой, а прекъсването на тренировки да не се отрази на подрастващите. На " Овча купел " занимания не се организират от две седмици.

" Стадионът опустя без смеха и жизнерадостта на децата. Знаем, че ви е доста мъчно, тъй като сте научени на труд и сте отдадени на обичаната ви игра футбол. Но в този момент по-важно е да запазим вашето здраве, както и здравето на вашите родители и близки.

Благодарим ви, че сте същински експерти и изпълнявате заложените задания от вашите треньори, че връщате стотици клипове, които дават опция на екипа ни да управлява процеса на вашето развиване и да се пробва да ви усъвършенства, даже на този стадий в домашни условия. Мислете положително, времето е пред вас. Знайте, че доста ви обичаме и помнете нашия лозунг " Труд - неизменност - самообладание ".

Никога не забравяйте, вие сте нашата вяра. Вие сте бъдещето на обичания ни клуб - майка Славия ", се споделя в обръщението на Стефанов и Славков.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР