Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори след нулевото равенство срещу

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори след нулевото равенство срещу
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Язва е да няма българи в отборите

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов приказва след нулевото тъждество против Ботев Пловдив в финален мач от 27-ия кръг на efbet Лига.

„ Важно беше да победим. Не е значимо дали сме пети, шести или седми. Имахме доста шансове, само че не успяхме да вкараме. Стара уязвимост. Познавам и признавам Ботев на Чико, на Тумби, на Коцето, това е Ботев за мен. Тези, които бяха в този момент на терена, дори като се прегърнаха на терена, се зачудих на какъв език си пожелават триумф. Едно време имаше есперанто, в този момент няма “, стартира Стефанов.

„ Всеки е с разбиранията си. Докато имаме ние опция да влияем в Славия, в никакъв случай не бихме позволили такова нещо. Това е една язва в българския футбол и тя от ден на ден и повече се вижда. На дербито имаше трима-четирима българи, не могат и един волейболен тим да създадат. Аз персонално бих обърнал внимание на футболния съюз това нещо да бъде прекратено. Трима-четирима чужденци и това е “, продължи той.

„ В края на краищата първо сме българи. Ако притежателите не са българи, би трябвало да се преценяват с българските закони. Ние би трябвало да имаме народен тим. Левски, ЦСКА, Лудогорец Ботев Пловдив са дали толкоз доста национали. Не виждам в този момент по какъв начин ще извадят и един национал “, добави президентът на Славия.

„ Живи и здрави да са (б.р. – ЦСКА). Да си построят стадион. Това е радостно, това е хубаво, ето и Ботев ще си отиде дълго чакано на стадиона. Моето мнение е, че не би трябвало да има единствено за един или за двама, би трябвало за всички. Без значение от кое място ще дойдат парите. Важното е да има къде да се развиват децата. На стадион „ Славия “ беше мокро, теренът устоя, само че е хубаво да има отопление през зимата. Трябва да има интервенция на страната. Няма по какъв начин “, съобщи Венци Стефанов по тематиката със стадионите.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР