Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде пресконференция след края на

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде пресконференция след края на
Коментари Харесай

Венци Стефанов: За мен мачът Ботев - Арда бе уговорен

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде конференция след края на сезона. " Белите " изпуснаха 7-ото място за сметка на Арда и не съумяха да играят в баража за Европа.

Според Стефанов дуелът на кърждажлийци в Пловдив против Ботев, е бил уречен. В него домакините излязоха със състав от запаси и млади момчета. Той бе последния кръг и подпечата аудиенция на Арда за баража, който по-късно бе загубен от Левски с 0:2.

" Имаше доста съмнителни мачове и в този момент е обикновено УЕФА да проверява. Начинът, по който Ботев излезе против Арда, е срамен.

Ако аз бях президент или ръководех БФС, тази среща нямаше да се зачита, тъй като това е безпринципно. Няма нищо футболно в това, а имаше и други мачове. Мачът на Левски Локо (Пд) да вземем за пример.

Нашият дуел с Арда беше най-голямата спънка за това да се класираме за плейофа за евротурнирите. Много почитам Ангел Славков, само че в случай че при 2:1 за " Славия " на вратата беше застанал Гошо Петков, мачът свършваше.

Няколко пъти ВАР ни ощети. За мен уречен мач е този сред Арда и Ботев.

Децата на Ботев играха, само че опитът и рутината на Арда си споделиха думата. Ние сме си отговорни, че изпуснахме седем точки преднина пред Арда ", съобщи Стефанов.

Той разкри, че че бранителят Виктор Генев се завръща в Славия, до момента в който Емил Виячки ще бъде продаден в ЦСКА 1948.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР