Президентът на Славия Венцеслав Стефанов бе гост в студиото на

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов бе гост в студиото на
Коментари Харесай

Стефанов: Йордан Лечков не казва истината, Пенев е добър на тенис, но в БФС трябва да си носи отговорност

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов бе посетител в студиото на " Тази заран ". Той разяснява редица значими тематики, касаещи Българския футболен съюз и националния тим.

" Според решението, което взехме на последния Изпълком, за краткотрайно изпълняващ длъжността беше избран Михаил Касабов. Решението беше взето от всички, без изключение, в това число от Йордан Лечков. Всички се подписахме. Ако той не се е подписал, това приказва доста неприятно за него. Секретарката мина през всички и всички се подписахме. Не съм видял дали след мен Лечков се е подписал.

Йордан Лечков не споделя истината. Истината не е такава. Моето мнение и на останалите, без изключение, беше, че цялото управление би трябвало да си подаде оставката и да се готвим за нов Конгрес. Живеем в демократична страна и всеки може да оспорва всичко. Всички взехме решение досегашното управление да си подаде оставката след Борислав Михайлов. Нормално е определеният от него Изпълком също да си подаде оставката. Не знам защоЛечков прави по този начин, че да изостри ситуацията, вместо да върви обикновено, да се приготви конгреса, да приключи шампионата.

В момента документи подписва Касабов, тъй като той е вписан като президент и Йордан Лечков оспорва това регистриране. След тази режисура на националния стадион, след оставката на Борислав Михайлов, започнаха да се пораждат много порочни практики.

Много мераклии има да станат шефове на футболния съюз. Има си дежурни, които от доста години желаят да станат. Те считат, че там е една безгранична власт, взимат се едни пари... Лечков не е индивидът, който ще дефинира ориста. Той е избран да дава отговор за националния тим и виждате на какво състояние е националният тим. Не знаех, че той е туристическа компания. Той върви на стадиона, с цел да се изпоти. Трябва да забележим какво се получава.

Емил Костадинов е мирен човек, той не страда от заболели упоритости. Би ставал за президент, само че той не обича да се навежда. Любо Пенев е положително момче, играе прекрасен тенис, схваща от футбол, само че тук би трябвало огромно възприятие за отговорност. Това са 600-700 клуба. Не е единствено да седнеш и " Знаеш ли тук, ляво, дясно ". Бербатов доста от горната страна гледа на всичко. Той е огромната работа. Тук би трябвало един човек, който обича деца, обича футбола. Това нещо си желае потвърден човек, който може да основава.

Защо почитам Борислав Михайлов? Той съумя с престижа си, с визията си, с опциите и контактите да направи Българи да има толкоз фрагменти в УЕФА. За мен той се оправя. Лошото е, че всичките негативи в този момент се преписват на него. Сигурно е имал доста недостатъци. Не става от едно растение да направиш президент на футболния съюз. Трябва да се работи ", сподели Стефанов. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР