Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че новата скандална книга

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че новата скандална книга
Коментари Харесай

Тръмп скочи срещу скандална книга за него

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че новата скандална книга за него, която следва да бъде оповестена през днешния ден, е "пълна с неистини, неправилни тълкувания и източници, които не съществуват ", съобщи Ройтерс.

В коментар в Туитър от късно нощес локално време Тръмп увери, че е забранил достъпа на създателя на "измамната книга " Майкъл Улф до Белия дом. "Никога не съм приказвал с (Улф) за книгата ", акцентира президентът на Съединени американски щати.

"Вижте предишното на това момче и гледайте какво ще се случи с него и с Окаляния Стив ", написа още Тръмп.

Скандалната книга за президента на Съединени американски щати, публикувани фрагменти от която провокираха разногласия,ще бъде оповестена още през днешния ден, а не във вторник, както бе планувано в началото, оповестиха по-рано нейният създател и издател, представени от Франс прес.

По-рано ДПА съобщи, че юристите на Тръмп са заплашили да подхващат неотложно дейности за блокиране на нейното издание.

"И ето. Вие можете да си купите (книгата и да я четете) на следващия ден. Благодаря, господин президент ", написа в Туитър създателят Майкъл Улф, представен от Франс прес.

Вчера юристи на президента на Съединени американски щати приканиха да бъде спряно неотложно разпространяването на книгата "В Белия дом на Тръмп: огън и гняв ". Това стана ден откакто оповестени фрагменти от нея провокираха яростна дискусия.

Авторът Майкъл Улф разказва първата година от престоя на Тръмп в Белия дом като непрекъснат безпорядък и интриги към един президент, осмиван от личните си сътрудници, отбелязва Франс прес. Уволненият някогашен основен пълководец на Белия дом Стив Банън е представен да дефинира среща на представители на предизборния щаб на Тръмп с руснаци като изменничество.

Американското президентство осъди "смешните неистини " на една книга, натруфена с "таблоидни злословия ".

Според правни специалисти всички възможни правосъдни искове на Тръмп против създателя и издателя, както и против Стив Банън, съвсем несъмнено са обречени на неуспех и може да доведат до още позорни разкрития, съобщи Ройтерс.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР