Президентът на САЩ Доналд Тръмп увери, че никога не е

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп увери, че никога не е
Коментари Харесай

Тръмп увери, че никога не е унижавал държавния секретар Тилърсън

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп увери, че в никакъв случай не е унижавал държавния секретар Рекс Тилърсън, предадоха Асошиейтед прес и ТАСС.


В откритата за публицисти част от срещата му през днешния ден с някогашния държавен секретар Хенри Кисинджър в Овалния кабинет, президентът бе запитан за свое изявление за сп. " Форбс ". В него Тръмп предлага да се съпостави неговият интелектуален потенциал (IQ) с този на Тилърсън и отбелязва, че резултатът му е предупреден.

" Не, никого не съм унижавал ", отвърна Тръмп и добави, че не поддържа такова държание. Той отговори утвърдително на въпрос дали към момента има доверие на Тилърсън.

По-рано този месец Тръмп написа в Туитър, че Тилърсън си губи времето с опитите да претоваря със Северна Корея, отбелязва АП.

На 4 октомври телевизия Ен Би Си заяви, че преди към три месеца държавният секретар на Съединени американски щати нарекъл президента " дебил " и заплашил да подаде оставка поради противоречие с Тръмп по редица външнополитически въпроси. Впоследствие Тилърсън отхвърли тази информация, а Тръмп прикани Ен Би Си да се извини за публикуването на лъжлива вест. Телевизията отхвърли и съобщи, че известието й дава отговор на истината, напомня ТАСС.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР