Президентът на САЩ Доналд Тръмп увери, че е готов за

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп увери, че е готов за
Коментари Харесай

Тръмп е уверен преди срещата си с Путин

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп увери, че е подготвен за идната си среща със своя съветски сътрудник Владимир Путин, съобщи Асошиейтед прес.

"Подготвям се за тази работа през целия си живот ", сподели Тръмп на среща със свои последователи в щата Монтана. Той се присмя на публицистите, попитали го дали е подготвен за срещата си с Путин на 16 юли в Хелзинки.

75 % от представителите на медиите, отразяващи митинга, "са изцяло нечестни ", означи Тръмп през вчерашния ден - деня, в който медиите в цялата страна резервираха минута безмълвие в памет на петимата сътрудници на вестник в щата Мериленд, които бяха убити предходната седмица от мъж, който имал остаряла омраза с изданието.

Президентът на Съединени американски щати насочи остри рецензии по адрес на Европа поради, съгласно него, незадоволителните разноски за защита и търговията, съобщи ДПА.

Съединените щати са "балъците ", които заплащат, с цел да пазят Германия, увери Тръмп.

"Аз споделих, знаеш Ангела (Меркел), аз не мога да подсигурявам това, само че ние ви пазим и това значи доста повече за вас... защото аз нея зная каква протекция получаваме ние, като ви пазим ", обърна се непосредствено президентът на Съединени американски щати към немския канцлер.

"Те желаят да ги пазим от Русия и в това време заплащат милиарди долари на Русия " за нефт и газ, означи Тръмп.

Той упрекна Европа, че "убива " Съединените щати в търговията и други области. "Те вършат невероятно правенето на бизнес в Европа, само че идват и ни продават своите Мерцедеси и Беемвета ", сподели президентът на Съединени американски щати.

Европейският съюз предприе ответни ограничения против Съединените щати, откакто те постановиха мита върху вноса на стомана и алуминий, напомня ДПА.

На митинга Тръмп насочи остри нападки и по адрес на демократите, заяви АП.

Американският президент, да вземем за пример, назова сенатор Елизабет Уорън "Покахонтас " поради нейните искания, че има индианско родословие. "Покахонтас, ще ти дам 1 милион $, в случай че си направиш тест, с цел да докажеш, че си индианка! ", прикани Тръмп Уорън.

Президентът на Съединени американски щати назова Максин Уотърс, демократка от Камарата на представителите, "индивид с невисок коефициент на просветеност ".

Уорън е считана за евентуален претендент на президентските избори в Съединените щати през 2020 година Уотърс пък приканва от повече от една година за импийчмънт на Тръмп, отбелязва АП.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР