Президентът на САЩ Доналд Тръмп похвали досегашния италиански премиер Джузепе

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп похвали досегашния италиански премиер Джузепе
Коментари Харесай

Тръмп похвали Конте и изрази подкрепа за Болсонаро

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп похвали досегашния италиански министър председател Джузепе Конте и изрази вяра, че той ще остане на поста, предадоха международните организации.

Конте подаде оставка след разпадането на ръководещата коалиция в Италия сред крайнодясната партия "Лига " и Движение "Пет звезди ". Американският президент и италианският министър председател участваха в срещата на върха на Г-7 в Биариц. В Туитър Тръмп назова Конте "високоуважаван министър председател " и "много надарен човек " и изрази убеденост, че той ще остане на поста. Американският президент сподели, че в Биариц Конте е показал доста добре Италия. "Той обожава страната си и работи добре със Съединени американски щати ", добави Тръмп.

Президентът на Съединени американски щати също по този начин изрази поддръжка за напъните на бразилския си сътрудник Жаир Болсонаро в битката с пожарите в Амазония, предадоха международните организации. Тръмп сподели, че е опознал добре Болсонаро, който, по думите му, поставя доста старания във всяко отношение по отношение на пожарите. Болсонаро прави добра работа за бразилския народ и не му е леко, означи той. Тръмп увери, че Болсонаро и Бразилия имат цялостната и безрезервна поддръжка на Съединени американски щати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР