Президентът на САЩ Доналд Тръмп отрече да нареждал на бившия

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп отрече да нареждал на бившия
Коментари Харесай

Тръмп: Никога не съм нареждал на Коен да нарушава закона

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп отхвърли да нареждал на някогашния си юрист Майкъл Коен да наруши закона.

Вчера Коен бе наказан на 3 години затвор и няколко санкции в общ размер от 2 млн. $, за лъжесвидетелстване, подкупи, укриване на налози и други закононарушения.

" Никога не съм нареждал на Майкъл Коен да наруши закона. Той е юрист и би трябвало да знае закона... Адвокатът носи огромна отговорност, в случай че допусне неточност. Нали за това им се заплаща ", написа Тръмп в Туитър.

" Много юристи в региона на финансиране на акции твърдо декларират, че не съм направил нищо неприятно във връзка с законите за финансиране на акции, в случай че това даже е използвано, тъй като това не е финансиране на акция. Коен е отговорен по доста обвинявания, които не са свързани с мен, само че той е упрекнат в две обвинявания за акция, които не са незаконни и за които той евентуално не е отговорен даже на гражданска основа ", добавя Тръмп.

" Той се съгласи с тези обвинявания, с цел да оклевети президента и да получи доста по-малка присъда, което той направи... Като юрист Майкъл има огромна отговорност към мен ", добави американският президент. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР