Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви пред митинг в щата

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви пред митинг в щата
Коментари Харесай

Тръмп отсече: Ще спечелим търговската война, ние държим всичките козове

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи пред протест в щата Монтана, че Съединени американски щати ще "спечелят комерсиалната война, тъй като ние държим всички козове ". Той повтори, че почита китайския президент Си Цзинпин, само че администрацията му се стреми към почтени и реципрочни търговски съглашения, написа Блиц.
Той също по този начин повтори, че ще бъдат наложени нови мита върху китайски артикули, въпреки че не е дал повече детайлности.
От своя страна китайското министерство на търговията съобщи, че е "принудено да предприеме нужна контраофанзива ", откакто наложените от Съединени американски щати мита върху китайски артикули на стойност 34 милиарда $ влязоха в действие в среднощ.
Тръмп също по този начин се разгласи в отбрана на американската организация, отговаряща за имиграцията и митниците, като уточни, че "те ни пазят и ние ги пазиме ". Агенцията беше разкритикувана за ролята си в използването на политиката на "нулева приемливост " на границата с Мексико и разделянето на деца на незаконни имигранти от техните фамилии. Някои конгресмени от Демократическата партия приканиха за анулацията на политиката, което провокира рецензии от страна на Тръмп.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР