Президентът на САЩ Доналд Тръмп направи предложение, което може да

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп направи предложение, което може да
Коментари Харесай

Исторически обрат! Тръмп с невероятно предложение към...

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп направи предложение, което може да се счете за историческо. Той счита, че Съединени американски щати, Русия и Китай би трябвало да се откажат от нуклеарните въоръжения.

Той направи коментар във връзка срещата на съветския президент Владимир Путин и водача на Северна Корея Ким Чен-ун във Владивосток. „ Днес аз видях по какъв начин президента Путин съобщи, че се радва на опцията да помогне при договарянията сред Съединени американски щати и Северна Корея. Ние желаеме да се откажем от нуклеарното оръжие, ние всички сме длъжни да го създадем. Русия би трябвало да се откаже от тези въоръжения, Китай също “, съобщи Тръмп.

По-рано представител на Белия дом заяви, че Тръмп има желание да приготви план за съглашение за понижаване на нуклеарните арсенали, което би трябвало да вземат участие Русия и Китай. „ Президентът даде ясно да се разбере, че съгласно него, контрола над въоръженията би трябвало да се реализира с присъединяване на Русия и Китай, и би трябвало да включва всички типове оръжия, бойни глави и ракети “, съобщи представител на Белия дом.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР