Президентът на САЩ Доналд Тръмп може да бъде изписан от

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп може да бъде изписан от
Коментари Харесай

Тръмп може да бъде изписан от болница по-късно днес

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп може да бъде изписан от болница по-късно през днешния ден, защото положението му е траяло да се усъвършенства през нощта. Това съобщи началникът на неговата канцелария Марк Медоус, представен от Ройтерс и ДПА.

" Все още сме оптимистично настроени, че той може да се върне в Белия дом по-късно през днешния ден ", сподели Медоус в изказване, изпратено до телевизия " Фокс нюз ".

Свидетелство за това идва и по линия на самия президент, който от сутринта насам е публикувал близо 20 коментара в " Туитър ", основно по отношение на идните другия месец избори, съобщи Франс прес.

" БОРСОВИТЕ ПАЗАРИ ВЪРВЯТ НАГОРЕ. ГЛАСУВАЙТЕ! ", " НАЙ-СИЛНАТА ВЪЗМОЖНА АРМИЯ. ГЛАСУВАЙТЕ! ", " НАЙ-ГОЛЕМИТЕ НАМАЛЕНИЯ НА ДАНЪЦИТЕ В ИСТОРИЯТА И съдебна експертиза ЗАДАВА ОЩЕ ЕДНО. ГЛАСУВАЙТЕ!, " КОСМИЧЕСКА СИЛА. ГЛАСУВАЙТЕ!, " БОРБА СРЕЩУ ФАЛШИВИТЕ КОРУМПИРАНИ МЕДИИ. ГЛАСУВАЙТЕ! ", написа Тръмп в лавина от туитове още преди съмване.

Някои аспекти от заразяването на американския президент с ковид остават неразбираеми. Лекарите споделиха, че равнищата на О2 са паднали два пъти и че най-малко един път се е наложило Тръмп да получи в допълнение О2. Той също така е имал тресчица, само че не се оповестява какъв брой му е била температурата, осведоми Българска телеграфна агенция.

Президентският доктор Шон Конли сподели, че медицинският екип към момента чака детайлности към проучванията на белите му дробове. Тръмп е на стероидно лекуване, назначен му е петдневен курс с противовирусното лекарство " Ремдесивир " и той приема специфичен медикамент на основата на антитела.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР