Президентът на САЩ Доналд Тръмп, който заема твърда позиция по

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп, който заема твърда позиция по
Коментари Харесай

Германците се обръщат против държавните си лидери заради миграцията, заяви Тръмп

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп, който заема твърда позиция по имиграционните проблеми на страната си, уточни проблемите, с които се сблъсква ръководещата коалиция в Германия поради миграцията, като образец за следствията от лесното приемане на бежанци, съобщи ДПА.


" Хората в Германия се обръщат против управлението си и миграцията разклаща към този момент нестабилната коалиция в Берлин ", съобщи той в Туитър. " Престъпността в Германия набъбна мощно. В цяла Европа направиха огромна неточност, приемайки милиони хора, които са трансформирали толкоз мощно и внезапно културата си "

" Не желаеме това, което се случва с имиграцията в Европа, да се случи и на нас! ", написа президентът на Съединени американски щати в Туитър.
Неотдавна американските имиграционни управляващи започнаха да разделят родителите от децата им, когато търсещите леговище, множеството от които бягащи от принуждение в Централна Америка, дойдат на границата сред Съединени американски щати и Мексико. Тази мярка беше наказана от опозицията, деятели за правата на индивида и конгресмени от консервативната Републиканска партия, към която принадлежи и Тръмп.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР