Президентът на САЩ Доналд Тръмп и съпругата му Мелания Тръмп

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп и съпругата му Мелания Тръмп
Коментари Харесай

Румен Радев се снима с Доналд Тръмп

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп и брачната половинка му Мелания Тръмп дадоха банкет по случай 74-ата сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации. На приема участваха и президентът на България Румен Радев и брачната половинка му Десислава Радева.

По-рано Румен Радев направи изявление в границите на панела на високо ниво, проведен от ЮНЕСКО и отдаден на тематиката за бъдещето на образованието. Президентът взе присъединяване в Глобалния бизнес конгрес Майкъл Блумбърг. Тази година форумът събра в Ню Йорк международни водачи, които разискват методите за превъзмогване на икономическата неустойчивост в света.

На 26 септември президентът ще направи изявление пред Общото заседание на Организация на обединените нации (около 18.15 часа българско време). В рамките на деня президентът ще организира работна среща с представители на американски компании, проведена от Бизнес съвета за интернационално съгласие. Предвидена е и среща с американски еврейски организации.

В делегацията, ръководена от българския държавен глава, е и заместител министър-председателят по правосъдната промяна и министър на външните работи Екатерина Захариева.

 Румен Радев беседва с Майкъл Блумбърг

Румен Радев беседва с Майкъл Блумбърг

Снимка: Официална фейсбук страница/Румен Радев

Румен Радев организира неофициален диалог с Доналд Тръмп на 10 ноември 2018 година в Париж по време на честванията на 100-годишнината от края на Първата международна война. Месец и половина по-рано държавната осведомителна работа сподели фотография на ръкостискането на премиера Бойко Борисов с Доналд Тръмп в Организация на обединените нации.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР