Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп определи скандалната книга за него като пълна с лъжи

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила съобщи, че новата скандална книга за него, която следва да бъде оповестена през днешния ден, е "пълна с неистини, неправилни тълкувания и източници, които не съществуват ", съобщи Ройтерс.

В коментар в Туитър от късно нощес локално време Тръмп увери, че е забранил достъпа на създателя на "измамната книга " Майкъл Улф до Белия дом. "Никога не съм приказвал с (Улф) за книгата ", акцентира президентът на Съединени американски щати.

"Вижте предишното на това момче и гледайте какво ще се случи с него и с Окаляния Стив ", написа още Тръмп.

Скандалната книга за президента на Съединени американски щати, публикувани фрагменти от която провокираха разногласия, ще бъде оповестена още през днешния ден, а не във вторник, както бе планувано в началото, оповестиха по-рано нейният създател и издател, представени от Франс прес.

По-рано ДПА съобщи, че юристите на Тръмп са заплашили да подхващат неотложно дейности за блокиране на нейното издание.

"И ето. Вие можете да си купите (книгата и да я четете) на следващия ден. Благодаря, господин президент ", написа в Туитър създателят Майкъл Улф, представен от Франс прес.

Вчера юристи на президента на Съединени американски щати приканиха да бъде спряно неотложно разпространяването на книгата "В Белия дом на Тръмп: огън и гняв ". Това стана ден откакто оповестени фрагменти от нея провокираха яростна дискусия.

Авторът Майкъл Улф разказва първата година от престоя на Тръмп в Белия дом като непрекъснат безпорядък и интриги към един президент, осмиван от личните си сътрудници, отбелязва Франс прес. Уволненият някогашен основен пълководец на Белия дом Стив Банън е представен да дефинира среща на представители на предизборния щаб на Тръмп с руснаци като изменничество.

Американското президентство осъди "смешните неистини " на една книга, натруфена с "таблоидни злословия ".

Според правни специалисти всички възможни правосъдни искове на Тръмп против създателя и издателя, както и против Стив Банън, съвсем несъмнено са обречени на неуспех и може да доведат до още позорни разкрития, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР