Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп ще мобилизира армията, когато бъде създадена ваксина срещу COVID-19

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския ще активизира американските въоръжени сили да доставят имунизацията против новия ковид, когато стане налична, съгласно неговите оценки, в края на тази година. Тя ще бъде раздадена предпочитано на по-възрастните американци, съобщи Ройтерс.

,,Знаете, че създаването на тази ваксина е голяма работа ", съобщи Тръмп в излъчено през днешния ден изявление за телевизия Фокс Бизнес Нетуърк. Той изрази убеденост, че имунизацията ще е подготвена в края на годината.

,,Нашите военни в този момент ще бъдат мобилизирани, тъй че в края на годината ние ще сме в положение да дадем (ваксината) на доста хора доста, доста, доста бързо ", добави президентът на Съединени американски щати.

Тръмп предлага „ крупна сума “ за извънреден достъп до ваксина против Covid-19

Белият дом сложи за цел до края на тази година да бъдат разполагаем 300 милиони дози от бъдещата ваксина против новия ковид. Засега такава няма, само че се вършат разработки. Смята се, че производството и раздаването на ефикасна ваксина ще от основно значение за рестартиране на американската стопанска система.

Прогнозата на Тръмп, че ще има ваксина в края на годината обаче опонира на оценката на водещия американски специалист по инфекциозните болести доктор Антъни Фаучи. Той съобщи при чуване в Сената във вторник, че визията, че ще има ваксина за началото на образователната година наесен е нереалистична.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР