Президентът на САЩ Джоузеф Байдън подчерта, че наложените санкции от

...
Президентът на САЩ Джоузеф Байдън подчерта, че наложените санкции от
Коментари Харесай

Байдън се оправдава: Алтернатива на санкциите срещу Москва щеше да е Трета световна война

Президентът на Съединени американски щати Джоузеф Байдън акцентира, че наложените наказания от негова позиция са " най-големите в историята, а тяхната опция можел да бъде единствено старт на Трета международна война. Думите на Байдън идват от изявление за прочут щатски блогър, излъчено по-рано през днешния ден.

„ Вижте, имаше два разновидността: да стартира трета международна война, да стартира физическа война с Русия, или вид номер две: да създадем по този начин, че страна, която работи толкоз в несъгласие с интернационалното право, да заплати цената за това, което направи “, сподели президентът на Съединените щати.

Той акцентира, че наложените до момента наказания са, от негова позиция, " най-големите в историята ". „ И Русия ще заплати сериозна цена за това както в кратковременен, по този начин и в дълготраен проект, изключително в дълготраен проект “, добави Байдън.

Американският президент призна, че е бил мощно обезпокоен от вероятно разединение на НАТО и неговата цел през цялото време била всички страни-членки на Алианса да приказват в един глас.


ТЕМА преди 21 минути 1088 преди 43 минути 726 преди 1 час 695
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР