Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е

...
Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е
Коментари Харесай

Байдън вече няма дори и леки симптоми на коронавирус

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в продължава да се възвръща от болестта с Ковид-19, съобщи през днешния ден персоналният му доктор Кевин О`Конър, предадоха международните организации.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 861
Той разясни, че пациентът му към този момент съвсем няма и леки признаци на болестта и се оплаква единствено от леко задръстване на носа и от прегракнал глас.

Президентът от четири дни е на лекуване с препарата " Паксловид " и се чака то да завърши довечера локално време.

Байдън организира през днешния ден и видеоконферентна среща с публицисти, на която съобщи, че може да се обади по телефона тази седмица на китайския президент Си Цзинпин, съобщи Франс прес. Той добави, че чака удостоверение от китайска страна за този диалог. Той ще се организира в миг, в който възможна аудиенция на председателката на Камарата на представителите на американския Конгрес Нанси Пелоси в Тайван подхранва напрежението сред Вашингтон и Пекин. Самият Байдън предходната седмица сподели, че тази аудиенция не е добра концепция, напомня Франс прес.

Пред публицистите Байдън съобщи още, че Съединени американски щати няма да преживеят нова криза макар, че данните за растежа, които ще бъдат оповестени тази седмица, демонстрират стесняване на стопанската система за второ поредно тримесечие.

Относно здравето си президентът увери, че всеки ден се усеща все по-добре, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Асошиейтед прес.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР