Президентът на САЩ Джо Байдън продължава да има пълно доверие

...
Президентът на САЩ Джо Байдън продължава да има пълно доверие
Коментари Харесай

Белият дом: Байдън запазва пълното си доверие в Лойд Остин

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън продължава да има " цялостно доверие " на министъра на защитата Лойд Остин, съобщи през днешния ден говорителката на Белия дом Карин Жан-Пиер на фона на въпроси от страна на законодателите по отношение на обстоятелството, че шефът на Пентагона не е съобщил в продължение на няколко дни, че е бил приет в болница, предадоха Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

Остин, вторият човек след президента Байдън в командването на въоръжените сили на Съединени американски щати, в продължение на няколко дни е държал в незнание основни лица, даже самия президент, както и необятната общност, за хоспитализацията си в първия ден от новата година.

" Президентът има цялостно доверие и продължава да има доверие на Остин ", съобщи Жан-Пиер пред кореспонденти, до момента в който Байдън е на посещаване в Южна Каролина.

Говорителката сподели, че президентът е разговарял в събота с шефа на Пентагона и прави оценка това, че Остин е поел " цялостна отговорност " за това, че не е уведомил Белия дом за хоспитализацията си.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР