Президентът на САЩ Джо Байдън покани конгресмена Джаки Валорски да

...
Президентът на САЩ Джо Байдън покани конгресмена Джаки Валорски да
Коментари Харесай

Байдън призова починал през август конгресмен да се представи на конференция

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън предложения конгресмена Джаки Валорски да се показа по време на конференция във Вашингтон, явно забравяйки, че тя почина при автомобилна злополука през август, написа.

" Искам да благодаря на всички вас тук, в това число на определени чиновници от двете партии - като конгресмен (Джим) Макгавърн, сенатор (Майк) Браун, сенатор (Кори) Букър, конгресмен Джаки, тук ли си? Къде е Джаки? Мисля, че тя планираше да бъде тук “, изрази убеденост водачът на Белия дом.

Конгресменът от Републиканската партия Джаки Валорски бе член на Камарата на представителите на Съединени американски щати от 2013 година до гибелта си през 2022 година

Байдън, който тази година навършва 80 години, стана най-възрастният президент на Съединени американски щати в историята. Критиците непрекъснато го упрекват в невалидност за поста, изтъквайки честите гафове и неточности, които прави.

Така преди седмица американският водач не съумя да напусне сцената без помощ. В миналите месеци от мандата си той назова своя заместител Камала Харис президент, обърка имената на щатите и се спъна, до момента в който се качваше на аероплан.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР