Президентът на САЩ Джо Байдън остана много доволен от победата

...
Президентът на САЩ Джо Байдън остана много доволен от победата
Коментари Харесай

Джо Байдън: САЩ победи Иран, това е голям успех!

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън остана доста удовлетворен от успеха на националния тим с 1:0 над Иран на международното състезание по футбол в Катар. 

Успехът класира американците на осминафиналите на Мондиала и бе реализиран с гол на нападателя на Челси Кристиан Пулишич в края на първото полувреме.

Новината за успеха над Иран Байдън научи от човек от своя антураж, до момента в който бе на посещаване в цех за компютърни чипове в Бей Сити, щата Мичиган. След като разбра, че мачът е приключил 1:0, той незабавно излезе на подиума и се обърна към събралите се хора.

" Съединени американски щати победи Иран с 1:0. Съединени американски щати - 1, Иран - 0. Мачът свърши. Това е огромна победа, хора. Когато приказвах с треньора и играчите, аз им споделих: " Можете да спечелите ". И те отвърнаха: " О, да ". Те го направиха. Бог ги обича. Както и да е, считам, че искахте да чуете това ", обърна се Байдън към множеството, след което още веднъж слезе от сцената, с цел да продължи да се снима със събралите се в близост хора.

На осминафиналите на международното състезание отборът на Съединени американски щати ще играе със състава на Нидерландия.

Big wins mean big announcements. Way to go,.
— President Biden (@POTUS)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР