Президентът на САЩ Джо Байдън каза във вторник, че най-малко

...
Президентът на САЩ Джо Байдън каза във вторник, че най-малко
Коментари Харесай

Джо Байдън: Най-малко 14 американски граждани са убити в Израел

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън сподели във вторник , че минимум 14 американски жители са били убити в Израел при офанзивата на Хамас през уикенда.

Говорейки на конференция в Белия дом, президентът на Съединени американски щати разгласи, че ще изиска от Конгреса да предприеме " незабавни дейности " по отношение на финансирането на Израел , с цел да се изправи против това, което той разказа като " чиста и непроменена " терористична офанзива.

Той също по този начин повтори, че поддръжката на Съединени американски щати за Израел е непоколебима и че държавното управление ще предприеме всички вероятни ограничения, с цел да го поддържа. " Няма опрощение за тероризма ", сподели той.

Най-малко 20 американци остават в неопределеност след офанзивата на Хамас против Израел, сподели съветникът по националната сигурност на Съединени американски щати Джейк Съливан.

Според него не е известно какъв брой от тях може да са заложници от Хамас .
 Израелски военачалник сподели на западни медии изкланите от
Израелски военачалник сподели на западни медии изкланите от " Хамас " бебета и деца

Клането е станало в кибуца Кфар Аза

" Вярваме, че 20 или повече американци сега са в неопределеност. Но желая да подчертая, че това не значи безусловно, че има 20 или повече американски заложници . Това е броят на изчезналите ", сподели Съливан пред кореспонденти.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР