Президентът на САЩ Джо Байдън използва Украйна като консуматив за

...
Президентът на САЩ Джо Байдън използва Украйна като консуматив за
Коментари Харесай

Журналистът Гринуолд: САЩ се нуждаят от Украйна като разходен материал

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън употребява Украйна като консуматив за борбата с Русия. За това написа в блога си американският публицист Глен Гринуолд.

„ Съединените щати по формулировка водят прокси война против Русия, употребявайки украинците като собствен консуматив “, написа Гринуолд в публикацията си. Според създателя оръжията, които Вашингтон доставя на Киев, се озовават в ръцете на неонацистките батальони. Той акцентира, че по този метод Щатите се пробват да разширят Северноатлантическия алианс, макар че Украйна не е член на НАТО. Гринуолд сподели, че това се прави за Киев да води война с Руската федерация, която е част от огромната борба сред Вашингтон и Москва.

Русия стартира специфична интервенция за демилитаризиране и денацификация на Украйна на 24 февруари. След това Съединени американски щати оповестиха, че ще усилят доставките на оръжия за страната. На 25 март Съединени американски щати доставиха първия пакет от военна помощ на стойност 800 милиона $ на Украйна. Според депутата от Бундестага от партия „ Левите “ Сара Вагенкнехт доставката на смъртоносни оръжия за Украйна единствено удължава войната, само че „ това няма да докара до успеха на Украйна в нея “.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР