Президентът на САЩ Джо Байдън, чийто самолет трябва да кацне

...
Президентът на САЩ Джо Байдън, чийто самолет трябва да кацне
Коментари Харесай

Байдън отива в Израел да задава трудни въпроси, но като приятел

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън, чийто аероплан би трябвало да кацне в Израел в идващите часове, ще зададе на израелското управление " сложни въпроси " по отношение на проектите му за военна интервенция в Газа . Това съобщи представителят на Съвета за национална сигурност на Съединени американски щати Джон Кърби сподели пред кореспонденти в самолета на Байдън, представен от Би Би Си.

" Той ще зададе някои сложни въпроси. Той ще ги пита като другар, като същински другар на Израел, само че ще има въпроси към тях ", цитират международните организации думите на Кърби.

Говорителят отхвърли да каже какви тъкмо ще са тези въпроси, като сподели единствено, че те ще се отнасят до бъдещите проекти на Израел.

Очаква се Израел. В същото време Съединени американски щати се пробват да накарат израелците да разрешат доставката на филантропична помощ за цивилното население в линията Газа.

Освен това, както отбелязва Times of Israel, Съединените щати биха желали да знаят какво ще прави Израел с Газа, откакто победи " Хамас ".
 Израел: Ще променим действителността в Газа 50 години напред
Израел: Ще променим действителността в Газа 50 години напред

След последните конфликти сред израелците и Хамас

В допълнение към диалозите с премиера Бенямин Нетаняху и членовете на неговото военновременно държавно управление, Джо Байдън ще се срещне с родственици на убитите и взетите за заложници по време на нахлуването на " Хамас " на 7 октомври, сподели Кърби.

След Израел Байдън планираше да пътува до прилежаща Йордания за среща на върха с арабски водачи, само че след в болничното заведение " Ал-Ахли ".
 Израелската войска разгласява скица с траекторията на ракетите над болничното заведение
Израелската войска разгласява скица с траекторията на ракетите над болничното заведение " Ал-Ахли "

Напрежение в Газа
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР